Temizlikte Mutfağın Yeri Ayrı Banyonun Yeri Ayrı !




Temizlik denince kendimi kaybediyorum galiba:)Toz , süpürge , mutfak tezgahı , banyonun fayansları derken pilimi bitiriyorum.Eminim ki bir çoğumuzda böyle.Söz konusu temizlik olunca görünmeyen mikropları bile görüyoruz :) O zaman sizi temizlikte  kolaylık sağlayacak hep elinizin altında bulunacak bir ekip ile tanıştırayım : Bingo Lacivert Güç Ekibi . Temizlikte devrim yaparak şartlı şurtlu temizlik demişler ve mutfağa ayrı banyoya ayrı bir yenilik getirmişler.Gelin şartlı şurtlu temizlik ekibine bakalım.





 Bingo Lacivert güç ekibinin banyo ürünleri sayesinde kireç derdimiz bitiyor.Artık ovalama yok :) Zaman harcamak hiç yok . Klozet temizliği , derz araları ile uğraşmak da yok . bu ürünlerle bir kaç dakika içinde banyonuzu temizleyip çıkabilirsiniz . Kalan zamanı kendimize ayırıyoruz ;)Bingo Matik'te eşsiz gücü ile hem kıyafetlerinizde deterjan kalıntısı bırakmıyor hem de mis gibi erguvan kokuyor.





Sıra mutfakta.Mutfak tezgahımın üstünde çok ıncık cıncık olduğundan temizlik yaparken en çok mutfakla oyalanıyordum.Ve bir de ocaktaki lekelerle :)) Bingo lacivert güç ekibi hem tezgahınızı hem ocağınızı temizlemeniz için birebir ürün . Bingo mutfak çamaşır suyu kullanarak bir bezle silin leke , iz filan kalmıyor . Yağları çözücü formulü ile zorlamıyor.Ağır bir kokusu da yok , limon esanslı olduğundan temizlik sonrası size mis gibi kokularla kahve içmek kalıyor .Şartlı şurtlu  dip köşe temizliği bitirdiyseniz şimdi kalan vakti kendimize ayırma zamanı ! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerlidir