Çocuklara Avuç Avuç Mutluluk...




Çocuklarınızın kültürel ve bilimsel gelişiminde okuduğu kitaplar, izlediği film ve belgeseller kadar büyük rol oynayan bir faktör daha var: Dergiler. Çocuk dergileri gerek içerdiği görsel bilgilerle gerek düzenlenen yarışmalarla çocuğunuzun gelişiminde büyük rol oynar. Ben de sizi güven ile çocuklarınıza okutabileceğiniz bir dergi ile tanıştıracağım; Gonca Dergisi



1 Mayıs 2002 tarihinden bu yana yayınlanan Gonca Dergisi, dünyaya sevgi ile bakabilen bir düşüncenin ürünü. Her anne babanın çocuğuna güven ile verebileceği Gonca Dergisi, ahlaki, kültürel ve bilimsel temelleri esas alarak yayın yapıyor. Ayrıca çocuk psikolojisine hakim uzman kadro tarafından kaleme alınan Gonca Dergisi sadece çocukların değil biz büyüklerin de gözdesi.

Peki Gonca Dergisi neden seviliyor ve tercih ediliyor derseniz? Bu sorunun cevabında yayın kadrolarının önemi büyük.  Gonca yazar ve çizerleri her sayıda çocuklarımıza ne kazandırabiliriz diye yola çıkıyorlar. Ve ortaya çıkan zengin ve nitelikli içeriği ile Gonca Dergisi okurlarının ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayarak hem hayatı doğru algılamaları sağlanıyor hem de toplum değerlerine yabancılaşmaları engelleniyor.
Bugün sadece Türkiye'de okunmuyor Gonca. Dünyanın dört bir yanında 60 bini aşan geniş bir Gonca okur kitlesi var. Bu kitle Gonca'yı gül olma yolunda her ay atılan bir adım olarak görüyor.

Gonca dergisi okurlarının kendisinden ne beklediğini çok iyi biliyor. Onları eğlendirmeyi, eğlendirirken bilgilendirmeyi başarıyor. Her sayısı ile gönüllerde taht kuruyor. Hikaye ve resim yarışmaları ile kalmayıp çevre bilincini arttıran projeleri de hayata geçiriyor. Her sayısında özenle hazırlanan hikaye, şiir deneme masal ve çizgi romanların yanı sıra tarih bilim karikatür mizah röportaj fabl, bilmece-bulmaca, posta treni sayfaları ile çocuklara ait bir dünya inşa ediyor.
Bu renkli dünyanın misafirlerine çizgi karekterleri ile rehberlik ediyor. Karagöz-hacivat,Nasrettin Hoca gibi kültürel değerlerimizde okurlarına eşlik eden hikayelerde yer alıyorlar.



Gonca çocuklarımıza yeni bir kapı açarak kendilerini geliştirmelerine ve ifade edebilmelerine imkan tanıyor. Kimi zaman küçük kalemlerden çıkan yazı ve çizgiler dergide yayınlanıyor kimi zaman ise Gezgin abi okurlarının davetine katılarak onlarla daha yakından tanışma fırsatı buluyor.

Bu arada unutmadan dergisine mektup gönderen her okur birbirinden değerli hediyelerle ödüllendiriliyor benden söylemesi. Bugüne kadar Gonca yüzlerce okurunu bisiklet, tişört, şapka, saatli kalemlik, masa lambası, basket ve futbol topu gibi hediyelerle sevindirdi.

Sonuç olarak Gonca benim tüm anne babalara güven ile önerebileceğim bir  dergi.

Gonca
''Dergiyle sevginin buluşma noktası...''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerlidir