Saçlarınızı Şekillendirme Hileleri


Saçlarınızla oynamayı seviyor musunuz ? Eğer sık sık maşa ve düzleştirici kullanıyorsanız size bir kaç püf noktasından bahsedeceğim :)


1.Maşa / Düzleştirici türünüzü seçin.

Seramik saç maşaları hassas ısı dağılımı ile saçımızdaki hasarı en aza indiriyor.Ayrıca negatif iyonlar saçınızdaki nemi koruyarak saçlardaki kabarmayı önlüyor.



Titanyum saç maşalarında da ısı dağılımı eşit fakat saçınızdaki nemi korumaz. Saç uçlarınız hassas ise seremik saç maşalarını kullanmanızı tavsiye ederim.Titanyum saç maşaları metal görünümlüdür.Kolayca ayırt edebilirsiniz ;)

2.En çok kullandığınız Saç buklesine göre maşanızı seçin.

Saç maşaları kullanım şekillerine göre farklı boyutlarda satılıyor.Saçınızı en çok hangi şekilde kullanmak istiyorsanız maşanızı da uygun boyuta seçmelisiniz.Sizin için aşağıdaki tabloyu hazırladım.





3.Rahat Bir kıvırma için bir kaç parça sökün :)


                                                                                                        imalittle.com

Bizi rahat ettirdiğini düşündüğümüz küçük bir demir parçası aslında fazlalık.En azından benim için öyle :) Kapandığında saçımızı tuttuğunu düşünüyoruz ama saçın gevşemesine ve dalganın bozulmasını sebep olabiliyor.Küçük bir tornavida yardımı ile sökebilir ve maşanızı rahatça tutabilirsiniz ;)

Bunlarda benden size bir kaç canlı örnek ;






Eğer sizde saçlarınızdan böyle dumanlar çıktığını görmek istemiyorsanız ince telli saçlarda 200 derece kalın telli saçlarda ise 230 derecenin üstüne çıkmayın ;)


Bu da bir seçenek :) Belki uygulamak isteyen olur :))

Sizinde önerileriniz varsa mailinizi bekliyorum.

Sevgilerle ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerlidir